titel
pieter

Geboren te Leuven in 1978.

In juni 2003 studeerde hij af met onderscheiding aan de Universiteit Gent als dierenarts, specialisatie kleine huisdieren.

Na zijn studies werkte hij zeven maanden als research dierenarts bij Janssen Pharmaceutica, Animal Health, te Beerse. Vervolgens was hij twee jaar werkzaam als interim dierenarts bij verschillende dierenartsen te Leuven, Sint-Pieters-Leeuw, Lennik, Veltem, Halle, Alken, Menen, Diest, Averbode en Lembeek.

In september 2006 startte hij, na grondige verbouwing van het pand, een eigen praktijk in de Leuvensestraat 83 te Aarschot.

In december 2008 nam hij de dierenartspraktijk van Ann De Rijck in Rillaar over.

Sinds 2009 is hij opdrachthouder van de stad Aarschot in het kader van het zwerfkattenproject en andere ad-hoc interventies.

Vanaf 2011 is hij lid van de Leuvense dierenartsenkring.

In mei 2016 verhuisde de praktijk naar een nieuwbouw te Diestsesteenweg 31.


webmaster Simone Bovin
dierenarts, pieter bellen, aarschot, veearts, dierenziekten, vaccinaties, inentingen, hond, kat, hondenidentificatie, hondenchippen, hondenpaspoort, ontwormen, wormen, huidparasieten, teken, vlooien, schurft, anticonceptie, de pil, de prikpil, sterelisatie, castratie, tandenverzorging, gebitsverzorging, hondenrassen, krolsheid